ΑΠΘ: Αστυνομικές δυνάμεις και αντιεξουσιαστές έξω από χώρο κατάληψης που εκκενώθηκε
Είχε προηγηθεί η επέμβαση της αστυνομίας σε χώρο εντός του κτιρίου της Ιατρικής Σχολής, προκειμένου να εκκενωθεί από καταληψίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και ομάδα περίπου τριάντα ατόμων, τα οποία φωνάζουν συνθήματα εναντίον τους αλλά και υπέρ των καταλήψεων.
Είχε προηγηθεί η επέμβαση της αστυνομίας σε χώρο εντός του κτιρίου, το λεγόμενο ως «αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο Ιατρικής», μετά από αίτημα του πανεπιστημίου, προκειμένου να εκκενωθεί από καταληψίες. Οι αστυνομικοί δεν βρήκανε κανέναν στο κτίριο αλλά ούτε και κάτι ύποπτο ή ποινικά κολάσιμο.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος στο παρελθόν τελούσε υπό κατάληψη αλλά εκκενώθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης 10 Ιουνίου ότι ο χώρος επανακαταλήφθηκε και το πανεπιστήμιο ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών, οι οποίοι επενέβησαν στις 15:40 το απόγευμα.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο με UFO στην Ελλάδα - Τα άγνωστα περιστατικά και τα αρχεία
Όλες οι πτήσεις που καταργεί η Ryanair στην Ελλάδα - Τι ισχύει για Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη
Ανδρουλάκης: Θεσμική εκτροπή η συναίνεση του πρόεδρου της Βουλής σε 151 ψήφους για την εξεταστική των υποκλοπών
Ληστεία α λα Casa de Papel στην τράπεζα της Γερμανίας - Κλείδωσαν κόσμο στο θησαυροφυλάκιο και εξαφανίστηκαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



