Αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στη Νίκαια: Σε σοβαρή κατάσταση παιδί που τραυματίστηκε
Το αυτοκίνητο έπεσε στην πρόσοψη του καταστήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/7) στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ. Στο σημείο προκλήθηκε πανικός, τόσο μεταξύ των διερχόμενων οδηγών, όσο και στους πελάτες και τους υπαλλήλους της επιχείρησης.
Μάλιστα, τρία άτομα τραυματίστηκαν, με την ΕΡΤ να σημειώνει ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο παιδιά, που διακομίστηκαν στο Παίδων «Αγία Σοφία», με το ένα να είναι σε σοβαρή κατάσταση, με μια 45χρονη εργαζόμενη να διακομίζεται στο «Λαϊκό».
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η ΕΛΑΣ και κλιμάκιο της Τροχαίας, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Παράλληλα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Πέτρου Ράλλη.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




