Κορινθιακός: «Πρόβλημα στον αριστερό κινητήρα» - Τι αποκάλυψαν οι πιλότοι για την αναγκαστική προσθαλάσσωση
Η βλάβη εμφανίστηκε ενώ το καναντέρ ήταν στη θάλασσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αναγκαστική προσθαλάσσωση αναγκάστηκαν να προχωρήσουν δύο πιλότοι ενός καναντέρ που βρίσκονταν στον Κορινθιακό κόλπο, αφού εντοπίστηκε βλάβη στο αεροσκάφος το πρωί της Παρασκευής (25/7).
Οι δύο πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας είναι καλά στην υγεία τους, με το αεροσκάφος να παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια υδροληψίας από τον Κορινθιακό. Κατά την τελευταία υδροληψία στη φωτιά στον Φενεό από Ελευσίνα, δυστυχώς είχε ένα θέμα ο αριστερός κινητήρας και μείναμε μες το νερό. Δεν μπορεί να φύγει με έναν κινητήρα το αεροπλάνο», περιέγραψε ο ένας πιλότος.
«Ήμασταν στη θάλασσα εκείνη τη στιγμή που συνέβη αυτό, δεν ήμασταν στον αέρα. Ευτυχώς η βλάβη εμφανίστηκε σε εκείνο το σημείο», τόνισε ο άλλος πιλότος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο πιλότοι χρειάστηκε να μείνουν εντός του καναντέρ για 1,5 ώρα. «Η διαδικασία ήταν να κόψουν τους κινητήρες και να μείνουμε μέσα. Το καλό ήταν ότι η θάλασσα ήταν καλή και δεν μας πήρε το κύμα προς το έξω. Ρίξαμε την άγκυρα και κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε», πρόσθεσε ο πιλότος.
Εν συνεχεία, ρυμουλκό τράβηξαν το καναντέρ στο λιμάνι του Κιάτου και μηχανικοί προχώρησαν στους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, σύμφωνα με το Star, με τη βλάβη να είναι σοβαρότερη σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




