Σεμερτζίδου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Νόμιμες οι επιδοτήσεις που πήραμε»
Επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει κάτι παράτυπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέση για τις έρευνες που γίνονται σε βάρος της από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία πήρε η Καλλιόπη Σεμερτζίδου, σχετικά με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και εφόσον το όνομά της έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Η ίδια, ξεκαθάρισε ότι οι επιδοτήσεις που έχει πάρει είναι καθόλα νόμιμες, υπογραμμίζοντας ότι οι Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση ξέρουν ποιοι είναι οι δύο που ελέγχονται.
«Ανεξάρτητα από το τι λέγεται, μέχρι και σήμερα δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς από καμία Αρχή, ούτε εμάς ούτε την οικογένειά μας» τονίζει η επιχειρηματίας και πολιτεύτρια της ΝΔ, Καλλιόπη Σεμερτζίδου.
«Οι αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση ξέρουν ποιοι είναι οι δύο που ελέγχονται για τις επιδοτήσεις. Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι δεν είμαστε εμείς τη στιγμή που βλέπουν ότι δεχόμαστε μια άδικη και πρωτοφανή επίθεση; Οι επιδοτήσεις που έχουμε πάρει είναι καθόλα νόμιμες. Ανεξάρτητα από το τι λέγεται, μέχρι και σήμερα δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς από καμία Αρχή, ούτε εμάς ούτε την οικογένειά μας», πρόσθεσε.
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θα περιμένει και το πόρισμα Βουρλιώτη.
Η Αρχή για το Ξέπλυμα θα διενεργήσει εκτεταμένες διασταυρώσεις σε όλους τους ελεγχόμενους, πχ για το κατά πόσο αντιστοιχούν τα δηλωμένα ζώα με τους κτηνιατρικούς εμβολιασμούς και τα αρχεία των σφαγείων, ενώ μπορεί να δεσμεύσει προληπτικά τραπεζικούς λογαριασμούς αν υπάρχουν ενδείξεις απάτης ή φοροδιαφυγής.
Σε ρυθμούς «σκληρού ροκ» το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο αίτημα για πρόωρες εκλογές
Αλλαγές στη συνταγογράφηση στα νοσοκομεία μέχρι το καλοκαίρι - Οι δεσμεύσεις Γεωργιάδη
Έδωσαν μπόνους έγκαιρης παράδοσης 57 εκατ. ενώ η γραμμή 4 του μετρό θα καθυστερήσει τρία χρόνια
Ευθεία επίθεση Τραμπ στον πάπα Λέοντα: «Αδύναμος και απαράδεκτος - Πρέπει να σοβαρευτεί»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




