Τρόμος για 60χρονη: Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό, κοντά στις «τρύπες του Καραμανλή» - Δείτε βίντεο
Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε γκρεμό της Βάρης κοντά στο τούνελ που είναι γνωστό ως «τρύπες του Καραμανλή» έπεσε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Αυγούστου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Η πτώση ήταν σε βάθος μεγαλύτερο των 12 μέτρων και το όχημα υπέστη μεγάλες ζημιές. Εντός του αυτοκινήτου ήταν η 60χρονη οδηγός του η οποία τραυματίστηκε σοβαρά αλλά είχε τις αισθήσεις της, σύμφωνα με το orange press agency.
Τις πρώτες βοήθειες έδωσε διασώστης του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα, ενώ ακολούθησε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Στο συμβάν επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



