Αμανατίδης στο συνέδριο της «Η»: Στόχος της ΕΥΑΘ ένα βιώσιμο μέλλον – Προς placement για το 5% των μετοχών
Η λειψυδρία και η ανάγκη για στρατηγική διαχείριση των υδάτινων πόρων βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης στο πλαίσιο του συνεδρίου της Ημερησίας στη Θεσσαλονίκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο κίνδυνος της λειψυδρίας, η ανάγκη για στρατηγική διαχείριση των υδάτινων πόρων και οι επενδύσεις σε υποδομές βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ, Άνθιμου Αμανατίδη, του Partner της Deloitte Greece, Κωνσταντίνου Ελευθεριάδη και του Καθηγητή του ΑΠΘ, Ιωάννη Κατσογιάννη, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Ελλάδα 2030: βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή των κρίσεων» που διοργανώνει η Ημερησία σε συνεργασία με το OPEN TV και το «Έθνος» στη Θεσσαλονίκη.
Οι τρεις ομιλητές ανέδειξαν τόσο την κρισιμότητα της ορθολογικής χρήσης του νερού όσο και τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή, με τον δημόσιο διάλογο να επικεντρώνεται σε έργα, επενδύσεις, κανονισμούς και συμπράξεις για τη βιώσιμη διαχείριση.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» ο 37χρονος που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς - Το τηλεφώνημα από την Κύπρο, το «όραμα», το δίκτυο
Η βίαιη αναδιαμόρφωση της Κεντροαριστεράς: Ολοκληρωτική ανατροπή και μάχη ηγεμονίας μέχρις εσχάτων
Ήξεραν τον δράστη, όχι το θύμα: Πώς λύθηκε μυστήριο με αποκεφαλισμένο πτώμα 26 χρόνια μετά
Βίκτορ Ουεμπανιάμα: Ένας «εξωγήινος» που αλλάζει το μπάσκετ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




