Ι. Τσάρας στο συνέδριο της «Η»: Τον Νοέμβριο ξεκινούν οι κύριες εργασίες για την κατασκευή του 6ου προβλήτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. υπογράμμισε ότι τεράστιο ζήτημα για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είναι η σύνδεσή του με το σιδηροδρομικό και το κεντρικό οδικό δίκτυο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξεπέρασαν το 50% οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του 6ου προβλήτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που καθυστέρησε είκοσι χρόνια και από το Νοέμβριο και μετά θα περάσει στο στάδιο της υλοποίησης, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο συνέδριο της «Η» ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Ιωάννης Τσάρας.
Κατά τον ίδιο, εξαιτίας του μεγάλου μήκους του ο προβλήτας μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο ένα πολύ μεγάλο κοντέινερ πλοίο όσο και ταυτόχρονα πολλά μικρότερα. Παράλληλα, δημιουργείται μια τεράστια χερσαία ζώνη, που θα χρησιμοποιηθεί για την εναπόθεση των φορτίων κενών κιβωτίων και για τα οποία σήμερα δεν υπάρχει χώρος.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Οι απαξιωτικές ατάκες της κυβέρνησης για τον Σαμαρά, το μένος του Μαξίμου για τον Δένδια και τα ηχηρά «αδειάσματα» του Άδωνι από κορυφαίους «γαλάζιους»
Σε οριακή κατάσταση ο Έβρος: Πάνω από 150.000 στρέμματα πλημμύρισαν - Στα επτά μέτρα η στάθμη του νερού
Γεωργιάδης στο ethnos.gr: Έρχεται εφαρμογή στο κινητό για να εντοπίζουμε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
Πώς απαντά η κυβέρνηση στην πίεση από τα δεξιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




