Πανικός στον Άλιμο: Μεθυσμένη οδηγός έπαιξε... ντόμινο με 11 σταθμευμένα οχήματα - «Σιγά, τι έκανα»
Η 60χρονη επιχείρησε να εγκαταλείψει το σημείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στον Άλιμο το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας από την ασυνείδητη οδήγηση μιας 60χρονης οδηγού.
Η γυναίκα στο τιμόνι του λευκού ΙΧ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και σκόρπισε τον πανικό όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε διαδοχικά πάνω σε 11 παρκαρισμένα οχήματα.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους: «Άκουγα τα "μπαμ" όπως έβρισκε στα αυτοκίνητα». Η 60χρονη επιχείρησε να εγκαταλείψει το σημείο, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν πως «πήγε να το σκάσει». Γείτονες έτρεξαν να την εμποδίσουν μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Στο αλκοτέστ επιβεβαιώθηκε πως ήταν μεθυσμένη.
Η οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το πιο εξοργιστικό ήταν πως δεν έδειξε καμία απολύτως συναίσθηση του κινδύνου που προκάλεσε, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Σιγά, τι έκανα».
Στον Άρειο Πάγο ο Σαμαράς για το Predator: «Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την παγίδευσή μου»
Ηράκλειο: Η κλοπή ενός κινητού αποκάλυψε το «κολαστήριο» 55χρονης - 42χρονη τη βασάνιζε με μπαλτά
Μπόνους 1.200 ευρώ σε νοσηλευτές που θα μετακινηθούν σε νησιά - Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συναγερμός για το τοξικό νέφος και στην Αττική - Έχει καρκινογόνες ουσίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



