Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν πριν τη Σύνοδο Κορυφής των τεσσάρων
Η Σύνοδος Κορυφής με Πούτιν, Ερντογάν, Μέρκελ και Μακρόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται στην Κωνσταντινούπολη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από την διεξαγωγή της τετραμερούς διάσκεψης για τη Συρία, όπως μεταδίδει ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik.
Ο πρόεδρος Πούτιν έφτασε στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα σήμερα, ενώ η διάσκεψη μεταξύ των τεσσάρων ηγετών αναμένεται να αρχίσει, αφού προηγηθούν διμερείς συναντήσεις.
Νωρίτερα, τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, κατά την οποία συμφώνησαν στην ανάγκη επιτάχυνσης των κοινών προσπαθειών υλοποίησης της πολιτικής διαδικασίας στην Συρία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Πρόκειται για την πρώτη διάσκεψη που θα διεξαχθεί για την Συρία, με τετραμερή σύνθεση (Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία).
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» - Τα επόμενα βήματα της Αθήνας
Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το... αζημίωτο
Θα γίνει της… Γαλλίας και στην Ελλάδα; (S2E05)
«Έκανα χρήση όλη μέρα - Δεν με ένοιαζε αν θα πεθάνω»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μέγκαν για την κεταμίνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



