Καραμανλής: Σε 4-5 μήνες ο διαγωνισμός για 750 νέα λεωφορεία
Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών το ελληνικό κράτος θα προμηθευτεί 750 λεωφορεία εκ των οποίων αρκετά θα είναι ηλεκτροκίνητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέχρι το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για την ανανέωση του δυναμικού των λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μέσα σε 4 με 5 μήνες θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανανέωση του στόλου των αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε ότι θα γίνει προμήθεια 750 λεωφορείων, αρκετά εκ των οποίων θα είναι ηλεκτροκίνητα, και τα οποία θα μπουν στην κυκλοφορία μετά από 12-18 μήνες. Μέχρι τότε για να εξυπηρετηθεί η κατάσταση θα υπάρξει σοβαρή αναδιάταξη των υφιστάμενων δρομολογίων και θα καταργηθούν ορισμένα από αυτά.
Διαβάστε ακόμη
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



