
Premier League: Η Άστον Βίλα σάρωσε τη Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός χαμογέλασε
Η Άστον Βίλα εξασφάλισε το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Άστον Βίλα κυριάρχησε της Λίβερπουλ με 4-2 στο Villa Park, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Premier League, και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο επόμενο Champions League.
Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πήρε προβάδισμα στο 42’ με τον Ρότζερς, ο οποίος πέτυχε το 13ο εφετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 52’ με κεφαλιά του Φαν Ντάικ, όμως η Άστον Βίλα αντέδρασε άμεσα και πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα.
Ο Όλι Γουότκινς έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 57’ με ωραίο πλασέ και στο 72’ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το 3-1. Στο 89’ ο Τζον ΜακΓκιν σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ για το 4-1, ενώ ο Φαν Ντάικ με νέα κεφαλιά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Η ήττα αυτή διατηρεί τη Λίβερπουλ σε δύσκολη θέση στη μάχη για το Champions League, καθώς η Άστον Βίλα ξέφυγε στο +3 μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Παράλληλα, η Μπόρνμουθ παραμένει στο κυνήγι των Reds, καθώς βρίσκεται στο -4 με δύο παιχνίδια λιγότερα και έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Το αποτέλεσμα αυτό πάντως ενδιέφερε άμεσα και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες μπορούν να γλιτώσουν έναν προκριματικό γύρο στο Champions League, εφόσον τερματίσουν στη 2η θέση της Super League. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η Άστον Βίλα να ολοκληρώσει τη σεζόν στην πρώτη τετράδα της Premier League και παράλληλα να κατακτήσει το Europa League.
Η ομάδα του Έμερι έκανε το πρώτο βήμα με τη νίκη επί της Λίβερπουλ και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό της Τετάρτης (20/5) απέναντι στη Φράιμπουργκ, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Europa League.
Νέες καταγγελίες-σοκ για την κλινική στη Θεσσαλονίκη: «Τη βάλαμε υγιέστατη και την πήραμε νεκρή 27 κιλά»
Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: «Κόκκινη» προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
«Είδαμε αίματα στο cockpit»: Μαρτυρίες-σοκ για τον καβγά των πιλότων της FlyDubai - Ήθελε να το ρίξει και ο άλλος τον σταμάτησε
Τέμπη: Το σκεπτικό για την παραπομπή Τριαντόπουλου - Στο μικροσκόπιο η «αλλοίωση του πεδίου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


