Ρωσία: Θα αυξήσουμε τις επιθέσεις σε βάσεις αποθήκευσης δυτικών όπλων στην Ουκρανία
Αντιδρά η Μόσχα στην παροχή βοήθειας της Δύσης στην Ουκρανία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η Ρωσία θα εντείνει τα πλήγματα σε ουκρανικές βάσεις όπου αποθηκεύονται όπλα που παρέχει η Δύση, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
Συγκεκριμένα, σε σχόλιά του σε αξιωματούχους του τομέα της Άμυνας, ο Σοϊγκού δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα «διέλυσε τον μύθο της ανωτερότητας των δυτικών όπλων» και οι δυνάμεις της έχουν εξασφαλίσει το προβάδισμα κατά μήκος του μετώπου που εκτείνεται σε 1.000 χλμ.
Αντιδράσεις για το νέο πακέτο βοήθειας από τις ΗΠΑ
Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Ουάσινγκτον πρόκειται να παράσχει στην Ουκρανία νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας αξίας σχεδόν 61 δισεκ. δολαρίων, έπειτα από ψηφοφορία από τη Βουλή των Αντιπροσώπων το Σάββατο.
«Κατ’ αναλογία με τις απειλές που τέθηκαν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη σύνθεση και τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και να αυξάνουμε την παραγωγή των πιο δημοφιλών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού», δήλωσε ο Σοϊγκού.
«Θα αυξήσουμε την ένταση των επιθέσεων σε κέντρα επιμελητείας και βάσεις αποθήκευσης δυτικών όπλων».
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




