Φρίκη στη Γαλλία: Γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της με αλυσοπρίονο σε πάρκινγκ
Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ ενός καταστήματος στην πόλη Gap της επαρχίας Hautes-Alpes🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στα Γαλλία έπειτα από ένα φριχτό περιστατικό που σημειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της με ηλεκτρικό αλυσοπρίονο.
Η σοκαριστική πράξη αυτοχειρίας συνέβη μπροστά σε πελάτες του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η γυναίκα ήταν γνωστό ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.
Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 60 ετών, προχώρησε σε αυτή τη μοιραία πράξη γύρω στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (15/11) στο πάρκινγκ ενός καταστήματος στην πόλη Gap της επαρχίας Hautes-Alpes.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τη γυναίκα.
«Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου»
Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, η εισαγγελία του Gap άνοιξε έρευνα για να διαπιστώσει την αιτία θανάτου, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Η εισαγγελέας του Gap, Marion Lozac'hmeur, δήλωσε στο TF1info το πρωί της Κυριακής (17/11): «Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Η έρευνα έχει ανατεθεί στο αστυνομικό τμήμα του Gap, μετά την αυτοκτονία αυτής της γυναίκας που γεννήθηκε το 1965».
Οι απειλές του Ταλ Ντίλιαν μέσω Νίξον, η διαφοροποίηση Κικίλια για το αίσχος της δίκης των Τεμπών και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με «μόνιμα» και «έκτακτα» μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




