Γαριδομακαρονάδα

Γαριδομακαρονάδα

0:15 Χρόνος Παρασκευής
4 άτομα Ποσότητα

Η Μαρία Εκμετσίογλου στην κουζίνα του «Ευτυχείτε!» μας δείχνει, βήμα-βήμα, πώς να φτιάξουμε μια γρήγορη και γευστική γαριδομακαρονάδα. Αντί για κρασί, για το σβήσιμο προτιμά χυμό λεμονιού. Αν νηστεύετε, παραλείψτε το βούτυρο και βάλτε μόνο λάδι.

Υλικά

  • 500 γρ. γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες
  • 1 πακέτο λιγκουίνι
  • 4 ντομάτες ώριμες
  • 4 σκ. σκόρδο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 δαφνόφυλλα
  • ξύσμα λεμονιού
  • φρέσκος βασιλικός

Εκτέλεση

  1. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκτέλεση της συνταγής:
ΣΧΟΛΙΑ <% totalComments %>
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Tο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.

Προσθήκη Σχολίου
<% replyingComment.name %>
Ακύρωση
Το σχόλιό σας έχει προωθηθεί για έγκριση
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.
ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ