Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δεν έχει χάσει εκλογική διαδικασία
Ευρωεκλογές 2024 - Βόλος: 84χρονη πήγε να ψηφίσει με αναπηρικό καροτσάκι
Κάποιοι πήγαν ξεπερνώντας κάθε είδους προβλήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Και ενώ φαίνεται ότι η αποχή «σαρώνει» στις ευρωεκλογές, κάποιοι πήγαν παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αυτό έκανε και μία 84χρονη στο Βόλο που πήγε με το αναπηρικό της καρότσι προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της καθήκον.
Δεν έχει χάσει εκλογική διαδικασία
Η κ. Αγορίτσα δεν πτοήθηκε ούτε από τη ζέστη ούτε από τα προβλήματα υγεία της και ψήφισε στο 10ο δημοτικό σχολείο Βόλου, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της.
Σύμφωνα με το gegonota.news η 84χρονη δεν έχει χάσει ποτέ καμία εκλογική διαδικασία και πάντα απαιτεί από τα παιδιά της να τη μεταφέρουν στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και τοο deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




