Βηρυτός: Το λιμάνι του Λιβάνου καίγεται ξανά ένα μήνα μετά την έκρηξη
Αν και τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμα σαφή, στρατιωτικές πηγές του Λιβάνου κάνουν λόγο για αποθήκη πλαστικών που τυλίχθηκε στις φλόγες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τα τραύματα, σωματικά και ψυχικά, ακόμα νωπά από τη φονική έκρηξη που συγκλόνισε τη λιβανέζικη πρωτεύουσα, οι κάτοικοι της Βηρυτού είδαν φωτιά να ξεσπάει το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι της πόλης. Αν και τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμα σαφή, στρατιωτικές πηγές του Λιβάνου κάνουν λόγο για αποθήκη πλαστικών που τυλίχθηκε στις φλόγες. Εκτός από λάστιχα, καίγεται και πετρέλαιο.
Ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού αναφέρει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, ούτε τραυματίες. Ορισμένοι πολίτες, ωστόσο, αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό.
Την πυροσβεστική συνδράμουν στρατιωτικά ελικόπτερα. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι η ευρύτερη περιοχή εκκενώθηκε, για προληπτικούς λόγους. Από τη φονική έκρηξη στις 4 Αυγούστου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 191 άνθρωποι.
Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



