Φίδι με... τρία μάτια βρέθηκε στην Αυστραλία (vid)
Οι ειδικοί λένε ότι το τρίτο μάτι του, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή του κεφαλιού του, ήταν πιθανόν αποτέλεσμα φυσικής μετάλλαξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ερπετό με τρία μάτια βρέθηκε σε έναν αυτοκινητόδρομο στη βόρεια Αυστραλία και οι δασοφύλακες που το εντόπισαν στα τέλη Μαρτίου στην περιοχή Χάμπτι Ντου, 40 χλμ. νοτιοανατολικά του Ντάργουιν, το βάφτισαν «Μόντι Πάιθον».
Το μωρό πύθωνας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του και την αιχμαλωσία του. Ήταν σχεδόν τριών μηνών και το μήκος του έφθανε τα 40 εκατοστά. Οι ειδικοί λένε ότι το τρίτο μάτι του, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή του κεφαλιού του, ήταν πιθανόν αποτέλεσμα φυσικής μετάλλαξης.
Όπως δήλωσαν αξιωματούχοι στο BBC, το ερπετό δυσκολευόταν πολύ να φάει εξαιτίας της δυσμορφίας του.
Η υπηρεσία Άγριας Ζωής δήλωσε ότι από τις ακτινογραφίες που έκαναν στον πύθωνα φάνηκε ότι το ερπετό δεν γεννήθηκε με δύο κεφάλια. «Απ’ ό,τι φάνηκε είχε ένα κρανίο με μία επιπλέον εσοχή ματιού και τρία πλήρως λειτουργικά μάτια».
Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική Οδό: Η σύγκρουση με το περιπολικό και η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



