Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση χούλιγκαν σε οπαδό του ΠΑΟΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο οπαδικό επεισόδιο συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα επίθεση από 8 άτομα σε 26χρονο φίλο του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στη Σταυρούπολη, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του νεαρού Άλκη Καμπανού.
Ο φίλος του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, τα ξημερώματα της Κυριακής (10/04), στην περιοχή της Σταυρούπολης, έχοντας μόλις είχε γυρίσει από τη Γαλλία (για το παιχνίδι του “δικέφαλου του Βορρά” με τη Μαρσέιγ).
Το πρωί της Δευτέρας, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών, στους οποίους ανήκαν τα οχήματα των δραστών.
Σημειώνεται πως μία γυναίκα που ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τους δράστες και τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα οι Αρχές να φτάσουν άμεσα στην ταυτοποίησή τους.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




