«Η εθνική συνείδηση δεν είναι περιουσία κανενός»

«Η εθνική συνείδηση δεν είναι περιουσία κανενός»

Μια κάτοικος στο Μάτι, αν και είδε την περιουσία της να γίνεται στάχτη από την καταστροφική πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου, ύψωσε την ελληνική σημαία για να τιμήσει την 28η Οκτωβρίου. 

Το συγκεκριμένο γεγονός γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Σπύρος Κρεμεζής, ο οποίος είναι γείτονας της ιδιοκτήτριας του σπιτιού. 

«Απλή, αλλά συγκλονιστική διακήρυξη πατριωτισμού, από μια γειτόνισσα στο Μάτι. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένη με το ελληνικό κράτος. Αλλά η Ελλάδα της ψυχής της δεν ταυτίζεται με το νεοελληνικό κράτος της καθημερινότητάς της. Έχει συναίσθηση των αιώνων ιστορίας πίσω της, των νεκρών που πότισαν με το αίμα τους αυτή τη Σημαία, και της τιμής που τους οφείλουμε όλοι. Δεν αφήνει τα πρόσκαιρα να επισκιάσουν τα αιώνια, και υψώνει τη Σημαία στο καμένο σπίτι της. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Απλή αλλά συγκλονιστική διακήρυξη πατριωτισμού, από μια γειτόνισσα στο Μάτι. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένη με το...

Gepostet von Spyros Kremezis am Sonntag, 28. Oktober 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια γυναίκα. Το μοναδικό σχόλιο που έκανε η Κατερίνα, όταν της ζητήσαμε να δημοσιεύσουμε τη φωτογραφία της, ήταν «πως η εθνική συνείδηση δεν είναι περιουσία κανενός».

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ