Ζητείται δεύτερη ευκαιρία

Ζητείται δεύτερη ευκαιρία

Οποιοσδήποτε από εμάς, στις ημέρες της κρίσης που ζούμε, θα μπορούσε να βρεθεί χωρίς σπίτι, χωρίς δουλειά.

Το θέμα είναι να υπάρχει ανθρωπιά από όλους μας και να μπορούμε να βοηθούμε όποιους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης περιγράφει μια τέτοια περίπτωση στο facebook προφίλ του. Όποιος από τους αναγνώστες μας μπορεί, ας βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει μια δουλειά για να μην αναγκάζεται να ζητά βοήθεια.  

untitled.jpg

«ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Συνάντησα τον Δημήτρη σήμερα το πρωί στη Βούλα. Ο Δημήτρης είναι 39 ετών πεντακάθαρος κι αξιοπρεπέστατος. Είναι μπαμπάς ενός κοριτσιού επτά ετών. Ευτυχώς έχουν κάπου να μείνουν. (φιλοξενούνται) Το μόνο πράγμα που ζητάει ο Δημήτρης είναι εργασία για να μην αναγκάζεται να ζητάει βοήθεια. Κάνει μεροκάματα και φαίνεται πολύ άξιος. Το τηλέφωνό του βρίσκεται στη διάθεσή όποιου το χρειαστεί. Να τον βοηθήσουμε να ξαναστήσει τη ζωή του. Ο Δημήτρης χρειάζεται μόνο μια δεύτερη ευκαιρία. Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του. «ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ», είπε στο τέλος».

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ