Φέτος το καλοκαίρι θέλεις να είσαι γοργόνα ή φάλαινα;

Φέτος το καλοκαίρι θέλεις να είσαι γοργόνα ή φάλαινα;

Γυμναστήριο στη Γαλλία προσπάθησε να σοκάρει για να δημιουργήσει πελατεία από γυναίκες οι οποίες, πιθανώς, μένουν εγκλωβισμένες στην εικόνα τους και ξεχνούν την καλλιέργεια του μυαλού τους.

Την όλη ενδιαφέρουσα ιστορία παρακολούθησε η Angie Angel και με μια ανάρτησή της στηλιτεύει το ότι ζούμε σε μια εποχή όπου τα media καθορίζουν το «ωραίο».

Ακολουθεί ένα ευφυές συγκριτικό τεστ μεταξύ γοργόνας και φάλαινας…

untitled.jpg
untitled4.jpg

‘’Πρόσφατα, έξω από ένα γυμναστήριο, σε μια μεγάλη πόλη της Γαλλίας, τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη και αδύνατη νεαρά, με την παρακάτω λεζάντα:

«ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΦΑΛΑΙΝΑ;».

Μια κυρία που δεν είχε παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά με τη νεαρή στην αφίσα, απάντησε στη αφίσα του γυμναστηρίου, γραπτώς και δημοσίως με δική της αφίσα, λέγοντας τα εξής:

‘’Όχι ότι υποστηρίζω το υπερβολικό πάχος (που είναι ασθένεια), αλλά οι φάλαινες περιτριγυρίζονται από φίλους (δελφίνια, ιππόκαμπους, θαλάσσιους ελέφαντες, και περίεργους ανθρώπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν έγκυες και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια. Περνάνε ωραία παρέα με τα δελφίνια τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, ταξιδεύοντας σε εξωτικά μέρη όπως την Παταγονία, τα στενά του Bering και τους κοραλλιογενείς υφάλους της Πολυνησίας. Οι φάλαινες τραγουδούν θαυμάσια όλη μέρα και έχουν ηχογραφήσει και CD. Ζούνε ελεύθερα, χωρίς ουσιαστικούς εχθρούς -εκτός από τον άνθρωπο- και είναι αγαπητές, σεβαστές και υπό την προστασία πολλών οργανώσεων.

Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν! Και εάν υπήρχαν θα κάνανε ουρές έξω από τα γραφεία των ψυχαναλυτών πάσχοντας από κρίση ταυτότητας. Τι είμαι, Ψάρι ή Άνθρωπος;

Οι γοργόνες δεν μπορούν να κάνουν σεξ διότι, όπως υποστηρίζει η μυθολογία, πεθαίνει όποιος άνδρας τις πλησιάσει και κυρίως μάλλον τους λείπει ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για σεξ (με ουρά ψαριού που διαθέτουν κάτω από τη μέση). Χωρίς σεξ, ούτε παιδιά μπορούν να κάνουν και ποιος θα ήθελε να κάνει παρέα με μια κοπέλα που βρωμάει ψαρίλα;

Με βάση τα παραπάνω, η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!

ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!

Υ.Γ.: Είμαστε σε μια εποχή που τα media καθορίζουν το «ωραίο». Μόνο οι αδύνατοι είναι ωραίοι... Γιατί τόσος ρατσισμός;

Αφήστε τον καθένα να είναι όπως θέλει!

Εγώ, πάλι, προτιμώ να απολαμβάνω ένα παγωτό με τα παιδιά μου, ένα καλό δείπνο με τον σύντροφό μου και τον καφέ με τις φίλες μου. Όπως περνούν τα χρόνια κερδίζουμε αργά αργά βάρος, κυρίως διότι μαζεύουμε τόσες πληροφορίες και γεμίζει το κεφάλι μας σοφία. Όταν δεν χωράει άλλη σοφία στο κεφάλι μας, διανέμεται, φαίνεται, η αποθηκευμένη γνώση στο υπόλοιπο σώμα σας. (Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν ότι κάνω χιούμορ με το τελευταίο μου σχόλιο).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ. Είμαστε υπερβολικά καλλιεργημένες, μορφωμένες, χαριτωμένες και χαρούμενες… (συνεχίζεται το χιούμορ).

Από σήμερα, όταν θα βλέπω τον κώλο μου στον καθρέφτη, θα σκέφτομαι: «Πω, πω, τι έξυπνη που είμαι!» ( Εχετε δει αυτή τη δημοσίευση; Τι έχετε να πείτε για άτομα που προσβάλλουν για το πάχος; Και πώς θα αντιδρούσατε;)’’.

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ