Προς Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους το ανάγνωσμα

Προς Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους το ανάγνωσμα

Οι εκλογές έρχονται και μαζί τους κουβαλούν υποσχέσεις, αλλά και φυλλάδια και κάρτες, ξεριζώνοντας πολλά δέντρα στο διάβα τους. Αυτό και μόνο, πρέπει να δημιουργεί σκέψεις για το ποιοι, τελικά, πρέπει να λάβουν την ψήφο μας.

Ο Λευτέρης Παπαστεργίου μάς μεταφέρει μια εικόνα από τη Λάρισα η οποία, δυστυχώς, θα μπορούσε να αποτελέσει καρέ οποιασδήποτε ελληνικής πόλης, προ των εκλογών.

untitled3333.jpg

«Προς κκ Δημοτικούς & Περιφερειακούς Συμβούλους, Ενταύθα:

Αγαπητοί φίλοι,

πριν καταφέρετε να κάνετε τη Λάρισα μια ανθρώπινη πόλη, χωρίς να αναστενάζει από το κυκλοφοριακό, χωρίς ανεργία, με ολοκληρωμένη την αστική της ανάπλαση, με σύνδεση του Αρχαίου Θεάτρου με τον Πηνειό και το κέντρο της πόλης, έδρα καινοτόμων επιχειρήσεων και πρωτοπόρα στην κυκλική οικονομία, με τις γειτονιές της ανθισμένες και τους δρόμους της χωρίς λακκούβες, ξεκινήστε (καλύτερα) από τα απλά και βασικά: ΜΗ ρυπαίνετε κάθε γωνιά αυτής της πόλης με τις κάρτες και τα φυλλάδιά σας...».

Στείλε την ιστορία σου στο ethnos.gr. Αν έχεις ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τη δική σου ιστορία και η οποία εκτιμάς ότι αξίζει να ακουστεί και να διαδοθεί, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα εδώ

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ