Κατάρ: Πρόκληση η δήλωση Νετανιάχου για Παλαιστινιακό κράτος στη Σ. Αραβία
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ πρότεινε να ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος εντός της Σαουδικής Αραβίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την έντονη αντίδραση του Κατάρ προκάλεσε η δήλωση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους εντός της Σαουδικής Αραβίας, με την Ντόχα να χαρακτηρίζει «προκλητική» την πρόταση του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα, ο Νετανιάχου μίλησε στο Channel 14 και τόνισε ότι η Παλαιστίνη μπορεί να μετακινηθεί εντός της επικράτειας της Σαουδικής Αραβίας, κάνοντας λόγο για «Σαουδαραβικό Κράτος», αντί για «Παλαιστινιακό Κράτος». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι εννοεί και ο ίδιος προσπάθησε να διορθώσει τη δήλωσή του.
Στο Κατάρ δεν είδαν με καθόλου θετική διάθεση το εν λόγω σχόλιο, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίσουν ως προκλητική την τοποθέτηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ.
Διαβάστε ακόμη
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



