Συρία: Τουρκικό τεθωρακισμένο πάτησε άοπλο Κούρδο διαδηλωτή (vid)
Δέκα ακόμα διαδηλωτές νοσηλεύονται εξαιτίας των δακρυγόνων που έριξαν τα τουρκικά στρατεύματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

To κέντρο ενημέρωσης στη Ροτζάβα, στη βορειοανατολική Συρία επιβεβαίωσε ότι τουρκικό τεθωρακισμένο πάτησε άοπλο Κούρδο διαδηλωτή που διαμαρτυρόταν για τις κοινές ρωσουρκικές περιπολίες εντός του συριακού εδάφους. Νεκρός είναι ο εικοσιπεντάχρονος Serxwebun Ali. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Serimsagh κοντά στο Derik.
Δέκα ακόμα διαδηλωτές νοσηλεύονται εξαιτίας των δακρυγόνων που έριξαν τα τουρκικά στρατεύματα. Οι κοινές ρωσοτουρκικές περιπολίες εντάσσονται στη συμφωνία Πούτιν - Ερντογάν στο Σότσι. Εκτυλίσσονται παραπλεύρως της ζώνης που κατέχει ο τουρκικός στρατός μεταξύ Ρας Αλ Αΐν και Ταλ Αμπιάντ.
Οι Κούρδοι διαμαρτύρονται γιατί βλέπουν σε αυτές την αρχή της αρπαγής των εδαφών τους και τη νομικοποίηση της τουρκικής εισβολής στη Συρία. Oι διαμαρτυρίες δεν στράφηκαν κατά των ρωσικών οχημάτων.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




