Τροχαίο στον Πειραιά: Λεωφορείο παρέσυρε ηλικιωμένη που προσπαθούσε να επιβιβαστεί
Η 72χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ακόμα ένα νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10).
Συγκεκριμένα, λεωφορείο παρέσυρε γυναίκα τη στιγμή που επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε αυτό.
Η άτυχη 72χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύεται. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.
Αναφορικά με το περιστατικό, το οποίο συνέβη σε στάση της γραμμής 049 στον Πειραιά, η ΟΣΥ επισημαίνει ότι βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές που το διερευνούν και διαβεβαιώνει ότι θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ταυτόχρονα στελέχη των αστικών συγκοινωνιών βρίσκονται στο Νοσοκομείο Αττικόν και η Διοίκηση της Εταιρίας είναι σε επικοινωνία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
«Απόλυτη προτεραιότητα της Ο.ΣΥ. αυτή την ώρα είναι η κατάσταση της υγείας της τραυματισμένης γυναίκας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




