Άγριο έγκλημα στην Αιγιαλεία: Νεκροί μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Η 54χρονη και ο 26χρονος βρέθηκαν νεκροί μέσα σε λίμνη αίματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκαν πριν από λίγο μέσα στο σπίτι τους στην Αιγιαλεία μητέρα και γιος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news, φέρουν τραύματα από μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα δύο θύματα, πρόκειται μία 54χρονη μάνα και έναν 26χρονο γιο.
Ανακρίνεται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης
Τα θύματα εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 13:00 στο σπίτι τους στο Λόγγο Αιγίου, μέσα σε μια λίμνη αίματος φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στο φονικό.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας ανακρίνεται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση.
Ο ίδιος ο 65χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του 26χρονου.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Η «ακτινογραφία» της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή: Η αβεβαιότητα ήρθε για να μείνει
«Έξυπνες Γέφυρες»: Δείχνουν τον δρόμο για να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της συντήρησης των υποδομών
Το δύσκολο Λεκανοπέδιο για το ΠΑΣΟΚ, η δημοσκοπική καθίζηση της ΝΔ και οι ανέφικτες (;) συνεργασίες
Στο Καστράκι της Ασίνης: αρχαιότητες, μνήμες πολέμου και βουτιές στον Αργολικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




